Zorgkundige

50 tot 100%

Wil jij naast het verzorgen van de bewoners ook mee kleur geven aan hun leven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  

Waarom zou je kiezen voor WZCAC?

Ouderenzorg is mensenwerk. En mensen maken het verschil.

Onze ‘zorghelden’ beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, maar ze bieden nét iets meer. Iets van zichzelf: warmte. Met een oprechte, persoonlijke aandacht en een betrokkenheid die je niet alleen kunt zien maar ook kunt voelen, geven ze kleur aan het leven van onze bewoners.

In ons huis bouwen alle medewerkers, samen met de bewoners en hun naasten, aan een wooncultuur waar inspraak en zelfstandigheid zorgt voor een nauwe betrokkenheid tussen alle partijen. We zijn een flexibel en dynamisch team dat roloverschrijdend werkt.

Onze slogan is dan ook: “Ons huis – uw thuis!

Wat vragen we van je?

Goede zorg is voor ons meer dan het afvinken van lijstjes. Je bent verantwoordelijk voor het aanbieden en ondersteunen van kwaliteitsvolle zorgverlening in samenwerking met de verpleegkundige. Concreet observeer je veranderingen in de toestand van onze bewoners, sta je in voor de lichaamsverzorging en biedt comfortzorg en preventieve zorg. Je volgt verder ook de algemene toestand van de bewoner op en helpt bij inname van geneesmiddelen.

De ouderenzorg verandert in een snel tempo. Het aantal ouderen dat complexe zorg nodig heeft neemt alleen maar toe. Dat vraagt om kritische, nieuwsgierige maar ook leergierige medewerkers die taakvolwassen het beste uit zichzelf én elkaar halen. Die samen zoeken naar slimme oplossingen om het werk van jou en dat van je collega’s te verlichten en makkelijker te maken.

Ouderenzorg is ook veel hipper dan je misschien denkt. Je werkt in een inspirerend klimaat waarin we met z’n allen – een tikkeltje eigenzinnig – op zoek gaan naar frisse ideeën en dingen die we kunnen verbeteren. Toekomstgericht dus!

De ouderwetse gezelligheid, daar willen we echter in de toekomst niet van wijken!

Voor het vervullen van deze uitdagende functie, zijn er enkele vereisten:

  • Diploma: Thuis- en bejaardenzorg/Zorgkundige
  • De Nederlandse taal goed beheersen
  • Geen eerdere werkervaring vereist, schoolverlaters welkom
  • De wil en de mogelijkheid om tussen de 50 en 100% te werken

Hoe zit het nu met mijn toekomst?

Wij zetten hoog in op het werkgeluk en de persoonlijke groei van onze eigen medewerkers. Je wordt gehoord, je wordt gezien, je betekent iets. In ons WZC vinden we het belangrijk dat ook jij jezelf blijft. Maar heb je de ambitie om te groeien, in deze functie of misschien wel een stapje hoger: het is helemaal aan jou. Wat je toekomstverwachtingen ook zijn, met uitgebreide opleidingsmogelijkheden bieden we je alle kansen. Hoe tof is dat?

Kies je ervoor om ons team te versterken, dan bieden we je graag nog wat extra:

  • Verloning volgens IFIC – classificatie (IFIC 11)
  • In november (met de dure feestmaand in het vooruitzicht) krijg je een eindejaarspremie
  • En ook nog maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, kilometervergoeding, dagelijks verse soep, wekelijks een verse fruitmand ter beschikking, ondergronds parkeren, voorrang in het aangrenzende kinderdagverblijf, af en toe een leuke attentie én leuke collega’s!
  • Ook mooi: als het klikt krijg je van ons in recordtijd een contract voor onbepaalde tijd. Een kwestie van vertrouwen dus!

Goed geregeld, dus. Er is nog veel meer, maar dat vertellen we je later wel…

Wat denk je? Maak jij het verschil?

Als je de uitdaging van deze functie wel ziet zitten, laat er dan geen gras over groeien en reageer direct. Dit kan heel eenvoudig door je cv en motivatiebrief te uploaden. Dat gaat snel en eenvoudig door te klikken op de "solliciteer nu" knop hiernaast, waarna je het sollictatieformulier kan invullen.

Vervolgens zetten wij er meteen vaart achter. Je mag erop rekenen dat onze HR verantwoordelijke zo snel mogelijk (want nieuwsgierig zijn we) persoonlijk contact met je opneemt. We kunnen dan kort even kennismaken en meteen afspreken hoe we de procedure vervolgen. Tot binnenkort?

Wil je solliciteren voor deze job?

Heb jij goesting in een job in de zorg en interesse in een deze vacature? Stuur ons dan snel je cv en motivatie door.