Verpleegkundige – 50 tot 100%

Waarom zou je kiezen voor WZCAC?

In Woon- en zorgcentrum Aalmoezenier Cuypers en Assistentiewoningen Den Agger organiseren we woon- en leefmogelijkheden voor senioren met specifieke zorgnoden en wensen. De kleinschaligheid van onze vzw staat garant voor geborgenheid en een aangename woon- en werkomgeving.

 

Ouderenzorg is mensenwerk. En mensen maken het verschil.

Onze ‘zorghelden’ beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, maar ze bieden nét iets meer. Iets van zichzelf: warmte. Met een oprechte, persoonlijke aandacht en een betrokkenheid die je niet alleen kunt zien maar ook kunt voelen, geven ze kleur aan het leven van onze bewoners.

 

In ons huis bouwen alle medewerkers, samen met de bewoners en hun naasten, aan een wooncultuur waar inspraak en zelfstandigheid zorgt voor een nauwe betrokkenheid tussen alle partijen. We zijn een flexibel en dynamisch team dat roloverschrijdend werkt.

Onze slogan is dan ook: “Ons huis – uw thuis!”

 

Wat vragen we van je?

Word jij ook gelukkig van liefdevolle zorg? Mooi!

Goede zorg is voor ons meer dan het afvinken van lijstjes. Als verpleegkundige heb je vanzelfsprekend oog voor de zorgtechnische kant. Je bent in staat om verpleegkundige handelingen uit te voeren, maar doet bijvoorbeeld ook voorstellen om de kwaliteit van zorg te verbeteren of werkprocessen aan te passen. Zelfstandig handelen en beslissingen nemen –  binnen afgesproken kaders – kan door de ruimte én het vertrouwen te krijgen.

Je hebt oog voor preventieve zorg en je neemt ook tijd om, zo mogelijk samen met mantelzorgers en familie, creatief op zoek te gaan naar geluksmomentjes. Niet omdat het moet, maar omdat het in je zit. Je doet je werk met plezier en met een betrokkenheid die de bewoners niet alleen zien, maar vooral ook voelen.

De ouderenzorg verandert in een snel tempo. Het aantal ouderen dat complexe zorg nodig heeft neemt alleen maar toe. Dat vraagt om kritische, nieuwsgierige maar ook leergierige medewerkers die taakvolwassen het beste uit zichzelf én elkaar halen. Die samen zoeken naar slimme oplossingen om het werk van jou en dat van je collega’s te verlichten en makkelijker te maken.

Ouderenzorg is ook veel hipper dan je misschien denkt. Je werkt in een inspirerend klimaat waarin we met z’n allen – een tikkeltje eigenzinnig – op zoek gaan naar frisse ideeën en dingen die we kunnen verbeteren. Toekomstgericht dus!

De ouderwetse gezelligheid, daar willen we echter in de toekomst niet van wijken!

Voor het vervullen van deze uitdagende functie, zijn er enkele vereisten:

  • Diploma: Professionele Bachelor Verpleegkunde of HBO5 verpleegkunde
  • De Nederlandse taal goed beheersen
  • Geen eerdere werkervaring vereist, schoolverlaters welkom
  • De wil en de mogelijkheid om tussen de 50 en 100% te werken

Hoe zit het nu met mijn toekomst?

Wij zetten hoog in op het werkgeluk en de persoonlijke groei van onze eigen medewerkers. Je wordt gehoord, je wordt gezien, je betekent iets. In ons WZC vinden we het belangrijk dat ook jij jezelf blijft. Maar heb je de ambitie om te groeien, in deze functie of misschien wel een stapje hoger: het is helemaal aan jou. Wat je toekomstverwachtingen ook zijn, met uitgebreide opleidingsmogelijkheden bieden we je alle kansen. Hoe tof is dat?

Kies je ervoor om ons team te versterken, dan bieden we je graag nog wat extra.

  • Verloning volgens IFIC – classificatie (IFIC 14)
  • In november (met de dure feestmaand in het vooruitzicht) krijg je een eindejaarspremie
  • En ook nog maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, voorrang in het aangrenzende kinderdagverblijf, af en toe een leuke attentie.
  • Ook mooi: als het klikt krijg je van ons in recordtijd een contract voor onbepaalde tijd. Een kwestie van vertrouwen dus!
  • Goed geregeld, dus. Er is nog veel meer, maar dat vertellen we je later wel…

 

Wat denk je? Maak jij het verschil?

Als je de uitdaging van deze functie wel ziet zitten, laat er dan geen gras over groeien en reageer direct. Dit kan heel eenvoudig door je cv en motivatiebrief te uploaden. Dat gaat snel en eenvoudig door te klikken op het sollicitatie/contactformulier.

Een mailtje naar jobs@wzcac.be kan natuurlijk ook.

Vervolgens zetten wij er meteen vaart achter. Je mag erop rekenen dat onze HR verantwoordelijke zo snel mogelijk (want nieuwsgierig zijn we) persoonlijk contact met je opneemt. We kunnen dan kort even kennismaken en meteen afspreken hoe we de procedure vervolgen. Tot binnenkort?